Vacature van de maand

Wetswinkel zoekt penningmeester

ALMERE - Stichting Wetswinkel Almere zoekt een penningmeester en tevens bestuurslid (m/v). De Wetswinkel Almere helpt inwoners van Almere met hun (sociaal)juridische problemen en is meestal hét lichtpuntje / de strohalm die zij zochten.

De Wetswinkel werkt op één locatie waar op de maandag- en donderdagavond de spreekuren plaatsvinden (De Driehoek, Allendestraat 42). Daarnaast is op iedere dinsdag en woensdag een telefonisch spreekuur. Bij de Wetswinkel werken gemiddeld 30 vrijwilligers.
Wij zijn op zoek naar een Penningmeester, tevens bestuurslid.

De nieuwe penningmeester wordt uitgebreid ingewerkt door de huidige penningmeester. De penningmeester is verantwoordelijk voor alles omtrent financiën, zoals het maken en onderhouden van de begroting, cashflow en de balans. De penningmeester doet de betalingen en houdt de administratie bij. Binnen het bestuur is de penningmeester de kracht achter het financiële beleid van de Wetswinkel.

Wil jij jouw beschikbare tijd aan de Wetswinkel besteden? Stuur jouw gemotiveerde sollicitatie voorzien van cv naar voorzitter@wetswinkelalmere.nl. Kijk voor meer informatie over deze en andere vacatures op www.wetswinkelalmere.nl/vacatures