(Foto: aangeleverd)
(Foto: aangeleverd)

Advertorial

Nieuwe energiezuinige, slimme woningen in Nobelhorst

NOBELHORST - Heutink Groep realiseert 60 energiezuinige en slimme woningen in de nieuwbouwwijk Nobelhorst. Het project, Groen Nobelhorst genaamd, biedt een gevarieerd aanbod van woningtypen, waaronder gezinswoningen, twee-onder-een-kapwoningen en woonwerkwoningen, omringd door groen en uitgerust met slimme energiebeheersystemen. Deze extra ruime woningen zijn geschikt voor zowel gezinnen, kleinere huishoudens alsook doorstromers op de woningmarkt.


‘De woningen komen tegemoet aan de meest uiteenlopende wensen, zodat mensen van allerlei verschillende achtergronden en leeftijd zich er thuis zullen voelen’, aldus de architect Merijn de Jong van Heren 5 architecten.
De natuurinclusieve ontwerpen dragen bij aan een gezonde leefomgeving, terwijl de duurzaamheid zorgt voor een beter milieu en lagere energiekosten. Bewoners leven hier in harmonie met de natuur en elkaar.
Groen Nobelhorst is niet alleen een plek om te wonen, maar ook te ontmoeten en een hechte gemeenschap op te bouwen. Hier heerst het échte dorpsgevoel.

Start verkoop eerste fase

Op 29 maart start de verkoop van de eerste 29 stijlvolle woningen. Het aanbod omvat slim ontworpen en energieneutrale rijwoningen met een woonoppervlakte tot circa 180m2, verdeeld over de Boshoek en het Boskasteel. Er is ook een woon-werkwoning beschikbaar. De woningen zijn-mede dankzij het gevelgroen en de aangrenzende binnentuin- omgeven door de natuur.
Geïnteresseerden zijn op woensdagmiddag 29 maart tussen 16:00 uur en 18:00 uur van harte welkom in de informatieschuur aan de Nobellaan in Nobelhorst. Het woonteam van Groen Nobelhorst is aanwezig om het plan toe te lichten en eventuele vragen te beantwoorden.
Bezoek ook de website: www.groennobelhorst.nl