(Foto: Clemens Lettinck)
(Foto: Clemens Lettinck)

Kersenbloesemfeest op zaterdag 1 april

Algemeen

REGENBOOGBUURT - De vijfde editie van het Kersenbloesemfeest Almere vindt dit jaar plaats op zaterdag 1 april. Locatie is de grasstrok langs het fietspad in de Terracottastraat. 

Iedereen is welkom om te komen picknicken met buren, familie en vrienden onder de Japanse sierkersen. Eigen picknick-mandjes mogen worden meegenomen, maar het is ook mogelijk om een lunch te laten verzorgen. PaulsIJs zorgt voor een lekker toetje met Japanse ijsfavorieten. 

Het picknicken wordt opgeluisterd met gratis entertainment en activiteiten voor jong en oud rond het thema Japan. Denk aan: papiervouwen (origami), kersenbloesempjes haken, bloesemtakken knutselen, sudokus maken en oosterse beweegkunst. Er is ook een verhalenverteller en kinderen kunnen zich binnen het thema laten schminken, bijvoorbeeld als geisha. Fotograaf Pauli Langbein zet bezoekers graag in stijl op de foto.

Het Kersenbloesemfeest Almere wordt georganiseerd door Stichting Regenboogbuurt. Dankzij verschillende samenwerkingspartners en veel vrijwillige inzet, zijn alle activiteiten gratis. Like en volg de bloesem alert foto’s en alle onderdelen van het feest via www.facebook.com/kersenbloesemfeestalmere. Meer informatie vind je op www.regenboogbuurt.nl/kersenbloesemfeestalmere. Deel vooral je mooiste bloesemfotos op socials via #kersenbloesemfeestalmere