Inloophuis De Ruimte aan de Hengelostraat 39 in Stedenwijk, (Foto: aangeleverd)
Inloophuis De Ruimte aan de Hengelostraat 39 in Stedenwijk, (Foto: aangeleverd)

Inloophuis De Ruimte start weer met activiteiten

STEDENWIJK - Er is elke werkdag een 'open inloop' in Inloophuis De Ruimte aan de Hengelostraat 39 in Stedenwijk, waar bezoekers voor een kopje koffie/thee en gezelligheid of een goed gesprek langs kunnen komen. Ook is de wekelijkse eetgroep op donderdagavond van 18.00 tot 20.00 uur weer van start gegaan. Voor 3,50 euro per maaltijd wordt er heerlijk gekookt.

Het Inloophuis De Ruimte organiseert samen met de Doopsgezinde Gemeente in Almere op drie donderdagen een ‘reis naar een leuker en zinvoller leven’. Hoe zorg je dat je ook als je ouder wordt, actief en betrokken blijft op mens en samenleving? Hoe zorg je dat je lijf een beetje blijft doen, wat jij wil? En hoe zorg je dat je het leven zinvol blijft ervaren?
Om samen op zoek te gaan naar antwoorden op deze en andere vragen, organiseren Inloophuis De Ruimte en de Doopsgezinde Gemeente Almere dit voorjaar samen bijeenkomsten met als thema 'leuker ouder worden'.  De Bijeenkomsten zijn donderdag 20 april en donderdag 1 juni van 20.00 tot ongeveer 21.30. De avonden zijn los van elkaar te volgen.

Voor nadere informatie en opgave voor deze avonden: coordinator@inloophuisderuimte.nl of kijk op de website www.inloophuisderuimte.nl
De toegang is gratis.