Directeur Wim van Kippersluis bij het nieuwe Van Rheenen Sport-logo. (Foto: Fred Rotgans)
Directeur Wim van Kippersluis bij het nieuwe Van Rheenen Sport-logo. (Foto: Fred Rotgans) Fred Rotgans

Advertorial

Fitness, groepslessen, budosport, zwemles, aquasport en meer

Van Rheenen Sport: sport- en zwemschool voor het hele gezin

ALMERE – Van Rheenen Sport is al ruim 25 jaar een begrip in Almere. “Wij zijn er voor het hele gezin en onderscheiden ons door de unieke combinatie van een sportschool en zwembad. Naast fitness, groepslessen en budosport, bieden wij ook zwemlessen en aquasport ”, vertelt Wim van Kippersluis, de nieuwe algemeen directeur.

In juni 2022 namen Wim van Kippersluis en Roos Zwetsloot de sport- en zwemschool over van Jan-Willem en Ellen van Rheenen. “Roos en ik hebben allebei een passie voor sport en ervaring met het runnen van diverse bedrijven”, vertelt Van Kippersluis. De naam Van Rheenen Sport blijft ongewijzigd, benadrukt hij. “En we gaan ook volgens dezelfde visie verder. Wij vinden het belangrijk dat iedere sporter zich bij ons thuis kan voelen. Daar staat Van Rheenen Sport om bekend en dat blijft zo." 

Gezonde balans

Wel heeft de huisstijl een opfrisbeurt gekregen, met een nieuw logo. “Ook zetten we in op nieuwe samenwerkingen en uitbreiding van activiteiten. Zo bieden we bijvoorbeeld lifestyle coaching voor een gezonde balans in beweging, voeding en rust. Ook zijn we een samenwerking aangegaan met de fysiotherapeuten van Veel Beter. Zij houden hier spreekuur en kunnen onze faciliteiten ook gebruiken voor verdere behandelingen.” 

Jong en oud 

Van Rheenen Sport is er voor alle leeftijden. “Dat begint al bij het babyzwemmen”, vertelt Van Kippersluis. “Naast ons grote aanbod voor volwassenen, hebben wij ook veel voor de jeugd. Naast jeugdfitness, judo, pencak silat en zwemlessen, bieden wij ook naschoolse activiteiten en een professionele kinderopvang.”

Twee locaties

Met twee locaties, op de sportparken Rie Mastenbroek en Fanny Blankers Koen, zijn er veel mogelijkheden om te sporten bij Van Rheenen Sport. “Wij bieden op beide locaties fitness, small group- en personal training, groepslessen, budosport en aquasport”, aldus Van Kippersluis. “Op de locatie Fanny Blankers Koen is ons grote zwembad voor de zwemlessen en aquasport, op onze andere locatie is het kleine zwembad voor de allerkleinsten en hebben we een grote dojo voor de budolessen. Op beide locaties hebben we ook een sfeervolle horeca voor een hapje en drankje.” 

Bij Van Rheenen start je altijd met persoonlijke intake, zodat je op het juiste niveau en met gelijken kunt starten. “Onze ervaring is dat mensen het dan veel beter volhouden.” Meer informatie: vanrheenensport.nl, 036-5347131.