Wijnwinkel &WINE aan de Meerstraat in Haven werd feestelijk geopend. (Foto: Fred Rotgans)
Wijnwinkel &WINE aan de Meerstraat in Haven werd feestelijk geopend. (Foto: Fred Rotgans) Fred Rotgans

Wijnwinkel &WINE feestelijk geopend

HAVEN CENTRUM – De nieuwe wijnwinkel &WINE aan de Meerstraat in Almere Haven is afgelopen zaterdag feestelijk geopend. Wijnliefhebbers kunnen er terecht voor ruim 250 internationale wijnen en proeverijen.

Havenaar Mick Mooistra is een gepassioneerd wijnliefhebber. Na zijn studie besloot hij dan ook van zijn hobby zijn werk te maken. Hij woont zelf sinds 1999 in Almere Haven en is al  30 jaar actief als wijnimporteur/groothandel. Maar als echte Havenaar én liefhebber van goed eten en drinken, móest er natuurlijk ook een wijnwinkel komen waarin alles samenkomt. “Heerlijke wijnen uit de hele wereld, maar ook olijfolie en bijzondere thee. En natuurlijk een mooi proeflokaal mét keuken om proeverijen te kunnen organiseren voor onze klanten, zowel voor de wijnliefhebber als voor de zakelijke klanten.”

De winkel was al enige tijd geopend, maar nog niet alle puntjes stonden op de i. Nu de zaak helemaal naar wens is ingericht, kon zaterdag de officiële opening plaatsvinden. @WINE is gevestigd aan de Meerstraat 90. Meer informatie: 06-81565854, almere@enwine.nl