Het team van Spijker Makelaardij aan de Marktmeesterstraat. (Foto: Fred Rotgans)
Het team van Spijker Makelaardij aan de Marktmeesterstraat. (Foto: Fred Rotgans)

Advertorial

Spijker Makelaardij ruim 25 jaar in Almere

ALMERE – Spijker Makelaardij is al vele jaren een begrip in Almere. Het NVM makelaarskantoor bestaat sinds de zomer 1996, dus nu ruim 25 jaar. 

“We hebben hierdoor voor bepaalde klanten al een paar keer de verkoopbegeleiding, aankoopbegeleiding of gevalideerde taxatie mogen verzorgen. Daar zijn we trots op” zegt Tijs Goudsmit, register makelaar en taxateur bij Spijker Makelaardij. 

De makelaardij heeft in al die jaren veel ervaring opgedaan. “Wij hebben ons van begin af aan op de unieke Almeerse woningmarkt gericht en onze deskundige medewerkers kennen de stad als hun broekzak”, benadrukt Goudsmit. “Juist nu, in tijden van economische schommelingen kunnen wij die ervaring goed gebruiken om steeds het beste advies te geven.”

Naast Tijs Goudsmit en Eric van Noppen heeft Spijker Makelaardij sinds drie jaar ook een derde makelaar in dienst. “Francois heeft onlangs de titel kandidaat makelaar (KRMT) behaald. Nog een paar drempels te gaan en hij kan ook gecertificeerd worden als register makelaar.”

Centrale locatie in centrum

Spijker Makelaardij is al die jaren gevestigd aan de Marktmeesterstraat. “Wij zijn nog steeds tevreden met onze centrale locatie in het centrum. We hadden kunnen verhuizen naar een  kantoorverzamelgebouw of bedrijventerreinen, maar het bevalt ons prima hier in het stadshart van Almere.” Het kantoor is elke zaterdag geopend, tussen 11.00 en 15.00 uur. “Zodat ook mensen met een full time baan ons kunnen opzoeken of bellen. Dat wordt door onze klanten gewaardeerd.”

Kijk voor meer informatie op www.spijkermakelaardij.nl of bel naar telefoonnummer 036-5300555.