De automaat van PolderEi (Foto: aangeleverd)
De automaat van PolderEi (Foto: aangeleverd)

Advertorial

Paasactie: gratis eieren op zaterdag voor iedere bezoeker bij PolderEi

BUITEN - Uniek in Almere, verse biologische eieren rechtstreeks van de boer uit een automaat in Almere BuitenDe werkwijze spreekt voor zich. Je maakt een keuze hoeveelheid eieren, kiest het nummer van het vak, afrekenen en het keuzevak sprint vanzelf open.

Eigenaar van de eierenautomaat Evert van Beijnum, heeft acht weken geleden de automaat geopend. “Ik kom uit een boerenfamilie, dus dat boerenhart is er altijd in gebleven bij mij. Mijn zusje heeft al jaren een biologische boerderij en heeft sinds een paar jaar ook een automaat waar mensen zelf groenten, aardappels en eieren uit kunnen halen. Het wordt al jaren op het platteland gedaan, dus ik wilde kijken of het ook in de stad kan”, zegt Van Beijnum.
“Veel boeren zijn begonnen met de automaten omdat ze meer overhouden aan producten die ze op hun eigen boerderij verkopen, dan aan dezelfde producten die in de supermarkt worden verkocht. Met die gedachtegang zijn wij ook begonnen met de automaat.”
Vele klanten hebben inmiddels de weg naar de automaat gevonden. Het zijn verse en biologische eieren die 2 x per week rechtstreeks door de boer worden ververst. De houdbaarheidsdatum staat duidelijk op de verpakkingen, gegarandeerd vers van de boer.
Ga zaterdag 8 april vanaf 8.00 uur naar de PolderEi automaat en haal de gratis eieren op. Wel onder de voorwaarde zolang de voorraad strekt en op=op.
De PolderEi automaat is te vinden aan de Splijtbakweg 23 in Almere Buiten. Volg de speciale borden en spandoeken.