De locatie van de supermarkt (Foto: Google Maps)
De locatie van de supermarkt (Foto: Google Maps)

Vergunning voor Lidl aan de Vlaardingenstraat

Algemeen

STEDENWIJK – De gemeente heeft toestemming gegeven voor de vestiging van een Lidl supermarkt met parkeergarage aan de Vlaardingenstraat 6 - 10. Dat is de plek naast de KwikFit-garage. 

Op die plek is nu een wasstraat gevestigd en ligt ook vlak bij de voormalige tennisbanen van Het Nieuwe Land waar een Albert Heijn supermarkt zou moeten komen en waar supermarkten in de omgeving (Muziekwijk) bezwaar tegen maken. Ook omwonenden zijn niet blij met de plannen voor de nieuwe supermarkt van Lidl en kondigen aan bezwaar aan te zullen tekenen.

Zes weken

Belanghebbenden kunnen binnen zes weken een gemotiveerd bezwaarschrift indienen. Het bezwaarschrift dient te worden gericht aan Burgemeester en wethouders van de Gemeente Almere, ter attentie van de bezwaarschriftencommissie, Postbus 200, 1300 AE Almere. Het bezwaarschrift moet zijn ondertekend, de naam en het adres van de indiener bevatten, zijn voorzien van een dagtekening en een omschrijving van het besluit waartegen bezwaren bestaan. Het is ook mogelijk om bezwaar digitaal in te dienen, door middel van het e-formulier op de website van de gemeente Almere. 

De besluiten en de bijbehorende stukken liggen gedurende zes weken ter inzage bij de balie Vergunningen, Toezicht en Handhaving. Vergunningen zijn uitsluitend op afspraak in te zien. Eenvoudig een afspraak maken kan via deze link. Het is ook mogelijk om te bellen: Dat kan via 14 036