(Foto: aangeleverd)
(Foto: aangeleverd)

Lezersactie: maak kans op gesigneerd boek of twee tickets Met Karakter!

ALMERE - Het nieuwe boek Met Karakter! van architect Liesbeth van der Pol is een bijzondere en persoonlijke publicatie. Het is geïnspireerd op de gelijknamige tentoonstelling Met Karakter, die tot en met zondag 30 juli te zien is in Kunstlinie.

Liesbeth van der Pol (architect van onder meer de Rooie Donders in Almere Buiten) neemt je met haar boek mee in haar manier van denken, kijken en werken. Daarbij spelen de aquarellen en schetsen die ze van jongs af aan maakt een belangrijke rol. Nu lijkt een architect die tekent op het eerste gezicht niet zo opzienbarend, maar Van der Pol gebruikt haar aquarellen en schetsen niet op de doorgaans functionele wijze. Ga voor meer informatie over het boek en verkooppunten naar kunstlinie.nl/boeklancering.

Over de tentoonstelling

De tentoonstelling Met Karakter biedt eveneens een kijkje in de ontwerpkeuken van Liesbeth van der Pol: architect en medeoprichtster van Dok Architecten. Honderden aquarellen, schetsen, maquettes, inspiratiebronnen leiden je naar de gebouwen die ze uiteindelijk zijn geworden. Een reis door een carrière van formaat die vooral ook inzicht geeft in de mens achter de markante gebouwen. Meer informatie: kunstlinie.nl/metkarakter

Winactie boek of tickets

Wil jij kans maken op een gesigneerd exemplaar van het boek Met Karakter! óf 2x2 tickets voor de tentoonstelling? Mail dan naar kunsthal@kunstlinie.nl, vertel waarom jij zou moeten winnen en wie weet ben jij de gelukkige winnaar van een van deze mooie prijzen! De winnaars ontvangen op 26 april persoonlijk bericht.