(Foto: aangeleverd)
(Foto: aangeleverd)

Open dag bij ouderenzorglocatie Saamborgh Hoge Haeghe in Buiten

Wonen

Advertorial

BUITEN - Behoefte aan zorg, ondersteuning of begeleiding? En toch zelfstandig blijven wonen. Stap dan op vrijdag 21 april binnen bij Saamborgh Hoge Haeghe. Iedereen die kennis wil maken met ouderenzorg en hier meer over wil weten is welkom op deze open dag van 10.00 tot 15.00 uur.

Tijdens deze open dag kunt u de studio’s bezichtigen en krijgt u informatie over het wonen en het woongemak bij Hoge Haeghe. Maak kennis met onze zorgmedewerkers, zij vertellen u graag meer over wonen met 24 uur zorg in de nabijheid, uw welzijn, mobiliteit, (thuis)zorg en onze ouderenzorg.Saamborgh biedt professionele zorg voor ouderen in een kleinschalige setting; lichamelijke (somatische) zorg als zorg voor ouderen met geheugenproblemen (psychogeriatrische zorg).

In 2022 opende zorgorganisatie Hoge Haeghe haar deuren voor ouderen met een zorgvraag. Een prachtige locatie aan de rand van het Meridiaanpark in Almere Buiten. Hoge Haeghe is een zorglocatie waar ouderen zelfstandig kunnen wonen met het veilige idee van 24 uur per dag zorg in de nabijheid. Wij bieden een- en tweepersoonsstudio’s voor in een veilige omgeving, waar aandacht en kwaliteit van leven voorop staan. 

Aanmelden open dag 21 april

Vanwege een beperkt aantal bezoekers, is aanmelden voor de open dag nodig. Aanmelden kan via onze website www.saamborgh.nl U bent dan van harte welkom om vrijdag 21 april de sfeer te komen proeven en rond te kijken van 10.00 tot 15.00 uur. U vindt de zorglocatie Hoge Haeghe op de Kalenderweg 3 in Almere Buiten.