Winnares Sanne-Maaike met juryleden Mar, Brownie Dutch en Mits Mitchell.
Winnares Sanne-Maaike met juryleden Mar, Brownie Dutch en Mits Mitchell.

Winnaar Almere Got Talent op Bevrijdingsfestival

STAD - Singer-songwriter Sanne-Maaike heeft de finale van Almere Got Talent gewonnen en daarmee een optreden op het Bevrijdingsfestival op de Grote Markt in de wacht gesleept. 

Tijdens de finale bij Café 1e Rang kregen de finalisten uit drie voorrondes nogmaals de kans zichzelf van hun beste kant te laten zien. Met haar eerste optreden, het zelfgeschreven nummer Januariregen, maakte Sanne-Maaike meteen indruk op juryleden Mits Mitchell, Mariëlle Flens en Brownie Dutch.

Door een grote variatie aan stijlen en genres was het voor de jury niet makkelijk om tot een besluit te komen. Ook de andere finalisten brachten veel kwaliteiten en talent met zich mee. "Sanne-Maaike heeft uiteindelijk gewonnen vanwege haar oprechte passie voor muziek en haar vermogen om dat over te brengen op het publiek", aldus Mits Mitchell. "Met haar persoonlijkheid en uitstraling wist zij zowel het publiek als de jury voor zich te winnen." 

"Ik had het echt niet verwacht, maar ik ben wel super blij natuurlijk”, reageert Sanne-Maaike. Zij mag op 5 mei optreden tijdens het Bevrijdingsfestival op de Grote Markt en krijgt de kans om een single op te nemen in de studio van Browie Dutch.