Woningtype Kiem (Foto: aangeleverd)
Woningtype Kiem (Foto: aangeleverd)

Advertorial

Verkoopevenement De Kreekvelden

OOSTERWOLD - Woensdag 19 april organiseert Koopmans tussen 16.00 en 18.00 uur het Verkoopevenement De Kreekvelden bij Zorgbakkerij Almere. Belangstellenden kunnen zich dan laten informeren over de woningen en de financiële voordelen van het wonen in deze energiezuinige wijk.

In het groene Oosterwold in Almere wordt de verrassende nieuwbouwwijk De Kreekvelden gerealiseerd. In De Kreekvelden komen in totaal 349 woningen; een mooie mix van koopwoningen, middeldure huurwoningen en sociale huurwoningen.
De koopwoningen in De Kreekvelden voldoen aan veel duurzaamheidseisen, waardoor de energiekosten laag blijven. Daarnaast wordt er veel hout verwerkt in het plan. Hout is niet alleen een belangrijk materiaal in de gevelafwerking en de pergola’s, er is in De Kreekvelden ook ruimte voor 102 houten woningen, die volledig circulair zijn met een natuurlijke uitstraling. Door duurzaamheidsmaatregelen voldoen deze aan de voorwaarden voor een aantrekkelijke rentekorting: de Groenhypotheek. Ook worden de meeste woningen verkocht binnen de voorwaarden van de nationale hypotheek garantie, wat een extra voordeel oplevert op de hypotheekrente.

Meebeslissen

Toekomstige bewoners kunnen meebeslissen over de inrichting van het buurthuis en de invulling van enkele plekken in de openbare ruimte. Bijvoorbeeld een avontuurlijke kinderspeelplek, een moestuin voor verse groente of een plek waar geklust kan worden.
Nieuwsgierig geworden? Kijk voor meer informatie op www.dekreekvelden.nl en kom naar het Verkoopevenement op woensdag 19 april van 16.00 tot 18.00 uur bij de Zorgbakkerij Almere (Ban Zhaoweg 101). Iedereen die heerlijk groen wil wonen vlak bij de stad is van harte welkom!