(Foto: aangeleverd)
(Foto: aangeleverd)

Beter leren skeeleren in meivakantie bij ASV

ALMERE - ASV biedt skatelessen aan voor jeugd van 6 t/m 13 jaar in de meivakantie van 1 tot en met 4 mei. Het betreft een reeks van vier lessen in e´e´n week, op de maandag-, dinsdag-, woensdag- en donderdagochtend. De lestijden zijn: 6 tot en met 10 jaar van 09:30 tot 10.30 uur (inloop 9:15u) en voor 9 tot en met 13 jaar van 11:00 tot 12.00 uur (inloop 10:45u).

De kinderen van 6 t/m 10 jaar kunnen zelfstandig staan en voortbewegen op skeelers. Er wordt aandacht besteed aan de basisbeginselen van het veilig skeeleren, leren remmen, vallen, behendigheid en skatetechniek.

De kinderen van 9 t/m 13 jaar kunnen zelfstandig tot stilstand komen en vaart maken. Er wordt aandacht besteed aan de techniek, behendigheid, conditie en het nemen van obstakels.

De kosten bedragen € 10 voor de vier lessen. Je kunt je inschrijven voor de lessen via: https://asv-almere.nl/skatelessenmeivakantie.. De inline-skatelessen worden gegeven op de inline-skatebaan in het FBK-sportparkcomplex aan de Competitieweg 5. Het dragen van een goede helm is verplicht.

Vrij skeeleren

Vanaf 6 mei van 10-11 uur kan er iedere zaterdag een uurtje vrij geskeelerd worden door het Almeerse publiek op de skeelerbaan van ASV. De toegang is € 3,00 voor kinderen tot 13 jaar en € 5 voor iedereen van 13 en ouder. ASV-leden hebben gratis toegang. Zie ook voor meer info https://asv-almere.nl/publieksuren