Er staan ook diverse wateractiviteiten op het programma. (Foto: aangeleverd)
Er staan ook diverse wateractiviteiten op het programma. (Foto: aangeleverd)

SEC Outdoor Event voor het hele gezin op 13 en 14 mei

ALMERE – Outdoorpark SEC Almere organiseert een weekend vol activiteiten voor jong en oud op zaterdag 13 en zondag 14 mei. 

Een actief uitje voor het hele gezin met volop gezelligheid en vermaak. Je betaalt één keer entree en kunt vervolgens meedoen aan alle activiteiten en lekker relaxen op het grasveld. Er zijn kraampjes met eten en drinken en voor de allerkleinsten is er een baby speelweide.

Activiteiten

Op het programma staan tal van activiteiten. Heb jij bijvoorbeeld altijd al eens willen leren schieten? Onder leiding van ervaren instructeurs kun je aan de slag met een handboog, luchtbuks of kruisboog. In het water liggen kano’s, vlotten en supplanken klaar voor een tochtje op het water. Ook is er een watertrampoline, een waterswing en kun je op matten over het water lopen. 

Lasergamen en Boeren Midgetgolf

Wie van spelletjes houdt kan terecht voor een potje Boeren Midgetgolf, lasergamen of reuze-twister. Verder worden er MTB-clinics gegeven om meer te leren over sturen, behendigheid en houding tijdens het mountainbiken. Ook is er waarzegster, worden er hoelahoepworkshops gegeven en kun je vlechtjes en versieringen in je haar laten aanbrengen. DJ Danny zorgt voor gezellige muziek tijdens dit feestelijke weekend. Op de terrassen en op het grasveld kun je lekker relaxen met een hapje en een drankje. De keuken is de hele dag open en rond 17.00 uur gaan de barbecues aan, maar je mag ook je eigen picknickmand meenemen.

Praktische informatie

Het SEC Outdoor Event vindt plaats op zaterdag 13 en zondag 14 mei van 10.30 tot 19.00 uur. Koop een dagticket voor 10,50 euro of een weekendticket voor twee dagen voor 15,50 euro per persoon. Kinderen t/m 3 jaar hebben gratis toegang.  De activiteiten zijn de hele dag beschikbaar zonder extra kosten, tenzij anders aangegeven. Meer informatie en reserveren: www.outdoorparkalmere.nl/SECevent