AstroNutz is één van de bands die komt optreden. (Foto: aangeleverd)
AstroNutz is één van de bands die komt optreden. (Foto: aangeleverd)

Bands en BBQ tijdens ‘Uit je plaat’

Uit

Bands en BBQ tijdens ‘Uit je plaat’ 

HAVEN - Genieten van live muziek onder het genot van je eigen gebakken hapje van de barbecue. Dat kan op 6 mei tijdens het evenement ‘Uit je plaat’ bij het oude politiebureau aan het Bivak in Haven.

Het evenement wordt georganiseerd door Tanja van Hemert en Robin Orsel, twee kunst- en muziekliefhebbers uit Almere. “De liefde en passie voor muziek en eten zijn de twee dingen die wij met elkaar en met anderen willen delen. Muziek en eten brengen mensen samen”, vertellen zij. “Daarnaast hebben wij altijd een groot hart aanstormend talent dat wij graag een podium geven.”

Deze dingen combineren zij door het event ‘Uit je plaat/Bands & BBQ’ te organiseren op 6 mei. “Wij zorgen voor het drinken, stokbrood, de bbq’s en de live muziek. De bezoekers hoeven alleen maar hun eigen eten mee te nemen die ze kunnen bakken op onze bbq’s.” Bezoekers kunnen opkomende Almeerse artiesten verwachten zoals AstroNutz, Resonance, M.U.T. S. en nog veel meer.

De entree van dit evenement bedraagt €2,50 en kaarten zijn alleen ter plekke te koop. De deuren gaan open om 15:30 uur en de BBQ’s worden aangestoken om 17:00 uur. Het evenement vindt plaats op Bivak 1 (het oude politiebureau van Almere Haven). Het evenement wordt gesponsord door Creative Artlabs Almere en Lith Events.