Het Gastenhuis in Duin. (Foto: aangeleverd)
Het Gastenhuis in Duin. (Foto: aangeleverd)

Vergeet-Mij-Niet-Markt bij Gastenhuis Almere Duin

Algemeen

DUIN - Het Gastenhuis Almere Duin organiseert zaterdag 13 mei een Vergeet-Mij-Niet-Markt bij de Muiderzandweg 24 in Duin. Daarmee wil het huis geld ophalen om een elektrische duofiets aan te kunnen schaffen.

Het Gastenhuis Almere Duin bestaat 1,5 jaar.  De bewoners hebben het erg naar hun zin in Duin, maar er blijven altijd wensen over. Zo zouden de bewoners graag op een elektrische duofiets door Duin en omgeving kunnen fietsen. Daar is echter geld voor nodig. Daarom organiseert Het Gastenhuis “De-Vergeet-Mij-Niet-Markt” op zaterdag 13 mei van 13.00 - 17.00 uur.

Leuke activiteiten

Op de markt is van alles te koop: boeken, kleding, speelgoed, huishoudelijke spullen, een tombola en heel veel meer. Ook kunnen bezoekers terecht bij een nagelstyliste en een kapster. Uiteraard wordt de inwendige mens niet vergeten. Voor kinderen zijn er leuke activiteiten.
Wie niet in de gelegenheid is om op zaterdag 13 mei deze Vergeet-Mij-Niet-Markt te bezoeken, maar Het Gastenhuis wel een warm hart toedraagt, kan een donatie doen op rekening NL93ABNA0890629897 t.n.v. Het Gastenhuis BV o.v.v. “donatie duofiets”.