(Beeld: aangeleverd)
(Beeld: aangeleverd)

Kamperen met een handicap

ZEEWOLDE - Kamperen is leuk voor jong en oud, voor mensen met en zonder lichamelijke beperking. Al jaren zet Handicamp zich in om te laten zien dat er volop en steeds weer nieuwe mogelijkheden zijn. Ervaar het zelf tijdens een open dag op NCC kampeerterrein de Distel in Zeewolde.

hoeft geen hindernisbaan te zijn.Een flinke groep enthousiaste mensen waarvan een gezinslid een beperking heeft, trekt er door het jaar heen zelfstandig met gezin of partner en eigen kampeermiddel op uit. De deelnemers aan het jaarlijkse Handicampweekend willen hun ervaringen graag delen en laten zien dat er talloze mogelijkheden zijn om te kamperen.

Open dag op 3 juni 

Zaterdag 3 juni is er van 10.00 tot 14.30 uur een open dag tijdens het Handicamp kampeerweekend. Wie tot de doelgroep behoort is van harte welkom om langs te komen om te zien wat er allemaal mogelijk is. Toegang voor de open dag is gratis. Er zijn ook nog enkele plaatsen beschikbaar voor het Handicamp kampeerweekend zelf.

Locatie: NCC kampeerterrein de Distel aan de Dasselaarweg 53 in Zeewolde. Kijk voor meer informatie op https://handicamp.nl