Impressie van een appartement in Highnote. (Beeld: aangeleverd)
Impressie van een appartement in Highnote. (Beeld: aangeleverd)

Advertorial

Verhuur Highnote Almere gestart

STAD CENTRUM - Tussen de Bodestraat en de Landdrostdreef herrijst Highnote; een woongebouw met 157 appartementen voor stadsliefhebbers. De verhuur is op 1 mei gestart en je huurt al een woning samen vanaf 625,- euro per persoon. 

In het woonprogramma zitten namelijk 66 Friends woningen. Dit zijn woningen die speciaal zijn ontwikkeld om te kunnen delen. Karakteristiek voor dit type woning is dat elke slaapkamer een eigen badkamer heeft. Op deze manier ontstaat een gezamenlijk huishouden waarbij de luxe keuken en ruime woonkamer wordt gedeeld, maar je slaapkamer en je badkamer privé hebt.

Naast de 66 Friendswoningen zijn er ook 30 studio’s en ongeveer 50 overige appartementen met twee slaapkamers die ook geschikt zijn voor singles, koppels en delers. 

Community 

Highnote wordt beheerd met het woonconcept van The Cohesion. The Cohesion staat voor wonen, werken en leven in stedelijke omgevingen waarbij goed contact met elkaar centraal staat. The Cohesion biedt huurders een plek om tot rust te komen en een plek om te ontmoeten. Dit wordt allemaal gecoördineerd en gefaciliteerd door The Cohesion community managers. 

Instapklaar 

Woningen van The Cohesion zijn instapklaar; zo ook bij Highnote. Woningen zijn afgewerkt met hoogwaardige PVC vloerbedekking, brandvertragende luxe gordijnen, complete keukens met inbouw apparatuur, afgewerkte wanden, compleet betegelde badkamers en ophangrails zodat je niet hoeft te boren. Kortom; je kunt direct wonen zonder te klussen.  

www.highnote.nl
www.the-cohesion.life

Woontoren Highnote. (Foto: Rockfield)