(Foto: aangeleverd)
(Foto: aangeleverd)

Nieuwe en gebruikte zorghulpmiddelen bij de Zorgoutlet Almere

BUITEN – De Zorgoutlet in Almere is hèt adres voor nieuwe en gebruikte zorghulpmiddelen. In de grote showroom aan de Bolderweg kan men onder andere terecht voor scootmobielen, rolstoelen, rollators, hoog-laag verpleegbedden, douchestoelen en nog veel meer zorghulpmiddelen. 

“We hebben een grote verscheidenheid aan hulpmiddelen van een goede kwaliteit”, vertelt eigenaar Chris Bruins,. “Door deze hulpmiddelen kunnen mensen langer in hun eigen woning blijven wonen en hun zelfredzaamheid vergroten.” Door de jarenlange ervaring kan de Zorgoutlet Almere klanten professioneel adviseren over de producten en hun mogelijkheden. “Daarnaast kunnen mensen zorghulpmiddelen die zij zelf niet meer gebruiken door ons laten inkopen. Wij zorgen er dan voor dat een ander er weer blij mee wordt gemaakt.”

Op de website van de Zorgoutlet is een overzicht te vinden van alle zorghulpmiddelen die worden aangeboden. Zoekt u een specifiek product dat niet beschikbaar is op de website? Neem dan gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken.

De Zorgoutlet is gevestigd aan de Bolderweg 2 in Almere Buiten. Iedereen is welkom om vrijblijvend binnen te lopen, maar telefonisch contact opnemen kan natuurlijk ook. De showroom is geopend van maandag tot en met vrijdag van 10.00 uur tot 17.00 uur en op zaterdag van 11.00 tot 16.00 uur. Buiten de openingstijden is bezoek op afspraak mogelijk. Meer informatie: www.dezorgoutlet.nl of bel 036 525 87 41.