(Foto: aangeleverd)
(Foto: aangeleverd)

Advertorial

Kavels in De Graafschap

BIDDINGHUIZEN - In Biddinghuizen staan nog enkele kavels te koop in de wijk De Graafschap. Gemeente Dronten biedt er zes kavels aan tussen de 539 en 864 m2. De prijs per m2 is €332,75 (incl. BTW).

Voor wie op zoek is naar een plek waar je relaxed kan wonen en leven, heeft Biddinghuizen veel te bieden. Met de stranden van het Veluwemeer in de achtertuin is het ideaal om op een zomerse dag zonder file een paar uurtjes heerlijk aan het water te vertoeven. Wandelaars en natuurliefhebbers worden verrast door de gevarieerdheid van de kilometerslange bossen langs de randmeren.

Biddinghuizen is een gemoedelijk dorp met zo’n 6.000 inwoners en een actief verenigingsleven. Het dorp kent goede voorzieningen, zoals een modern winkelcentrum, meerdere basisscholen, een bibliotheek en een modern ontmoetingscentrum voor sport en cultuur. Biddinghuizen is dichtbij de stranden van het Veluwemeer gelegen en de bossen van de Veluwe. Het geniet vooral bekendheid van het jaarlijkse Lowlandsfestival en familiepark Walibi. Vanuit Biddinghuizen staat men in 35 minuten midden in Het Gooi (N305) of Almere (A6). Maar ook de regio Kampen/Zwolle aan de oostzijde is binnen een klein half uur goed te bereiken.

Intekenen voor een kavel, of meer informatie over De Graafschap: www.wonenindegraafschap.nl