Wesley Niemans van Parket- en LaminaatGigant. (Foto: Studio Fred Rotgans/ Rinus Lettinck)
Wesley Niemans van Parket- en LaminaatGigant. (Foto: Studio Fred Rotgans/ Rinus Lettinck) lettinck

Scherp geprijsde laminaatvloeren, direct uit voorraad leverbaar bij LaminaatGigant.nl

VELUWSEKANT – Bij LaminaatGigant.nl in Almere vind je een groot aanbod mooie laminaatvloeren tegen de scherpste prijzen en deze zijn direct uit voorraad leverbaar.

LaminaatGigant is een nieuw onderdeel van ParketGigant. “Voor elke woonsmaak en prijsklasse bieden wij een passende parket-, pvc- of laminaatvloer van hoge kwaliteit. Waar klanten bij ParketGigant terechtkunnen voor de meer exclusievere vloeren, is LaminaatGigant hèt adres voor de meer laagdrempelige vloeren”, vertelt eigenaar Wesley Niemans. “Met deze uitbreiding bieden we nu  een totaalconcept aan vloeren onder één dak.” Laminaat is al verkrijgbaar vanaf € 6,95 per vierkante meter. 

Legservice

LaminaatGigant heeft 10.000 vierkante meter aan laminaatvloeren standaard op voorraad. Deze worden tegen de scherpste prijzen verkocht en kunnen direct worden meegenomen. “Het is ook mogelijk om de vloeren thuis te laten bezorgen”, aldus Wesley. “De laminaatvloeren zijn in principe makkelijk zelf te leggen, maar klanten kunnen dit ook laten doen door onze eigen professionele legservice. Voor de doe-het-zelver hebben we alle accessoires en leg-benodigheden in ons assortiment."

Service en advies

Dankzij de jarenlange ervaring en expertise, zijn klanten verzekerd van eerlijk en vakkundig advies. “Klanten worden compleet ontzorgd en kunnen rekenen op een uitstekende service”, benadrukt Wesley.

Openingstijden showroom 

Zowel ParketGigant als LaminaatGigant zijn gevestigd aan de Jool-Hulstraat 1 op bedrijventerrein Veluwsekant langs de A6 in Almere. De showrooms zijn geopend van maandag tot en met zaterdag vanaf 10.00 uur. Maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag tot 17.00 uur, op donderdag tot 20.00 uur en op zaterdag tot 16.00 uur. Zondag gesloten. Ook buiten kantoortijden op afspraak geopend. Kijk voor meer informatie op laminaatgigant.nl en parketgigant.nl, of bel 0365260135.