(Beeld: aangeleverd)
(Beeld: aangeleverd)

Advertorial

Open dag Park Residentie Dronten op 13 mei 

DRONTEN - Het voorjaar is weer aangebroken: het groen komt aan de bomen, de vogeltjes fluiten en de mensen zitten weer te genieten op het terras bij het clubhuis. Wat wenst u nog meer? Heeft u altijd al gedroomd van een vrijstaande woning op een rustig park? Dan is dit uw kans! 

Op de ruim gelegen kavels heeft u de keuze uit vijf prachtige ontwerpen. Vrijstaande jaren 30-stijl woningen, variërend van levensloopbestendige woningen tot statige villa’s met de mogelijkheid tot maar liefst vijf slaapkamers! 

De nieuwe fase gaat van start en daar willen wij u alles over vertellen. De positieve reacties die wij ontvangen op dit waanzinnige project, laten niks te wensen over en daarom organiseren wij voor u een open huis op 13 mei 2023 van 12.00 – 16.00 uur. Wij maken er graag samen met u een geweldig succes van! 

Onder het genot van een kop koffie of thee, willen wij u met alle plezier informeren over de mogelijkheden om uw droomhuis te realiseren op dit fantastische park. Er is een modelwoning gebouwd dat u eventueel kunt bezichtigen om de sfeer en het gevoel te ervaren. U bent van harte welkom bij het clubhuis op de Golfresidentie 129 te Dronten.

Meer informatie: www.dop.nl