Het Verandapaleis. (Foto: aangleverd)
Het Verandapaleis. (Foto: aangleverd)

Advertorial

Verandapaleis Almere viert 12,5 jarig jubileum 

ALMERE - Familie bedrijf Verandapaleis BV  bestaat 12,5 jaar. Ons koperen jubileum is een feit. Een tijdperk waarin Verandapaleis heel wat innovaties, groei en ontwikkelingen heeft doorgemaakt. 

Gestart aan de Antennestraat 50 in Almere zijn wij inmiddels uitgegroeid tot een bedrijf die inmiddels honderden klanten in Almere en omstreken blij hebben gemaakt met een prachtige veranda of tuinkamer, en daarmee de marktleider van Flevoland zijn geworden.
Wij zijn een familie bedrijf waardoor alle neuzen de zelfde kant op staan, dat heeft als voordeel dat wij alles in eigen hand houden, van technisch advies, verkoop, snelle levering  tot de montage bij de klant. Op deze manier kunnen wij onze klanten snel en vakkundig van dienst zijn. Ook werken wij altijd met totaal deals dus inclusief onze vakkundige montage zodat er geen vervelende verassingen achteraf te verwachten zijn wel zo prettig“, vertellen eigenaren Leo, Yvonne en Lorenzo.

Showroom

"In onze uitgebreide en gezellige showroom kunnen onze klanten in een ongedwongen sfeer inspiratie opdoen voor een veranda of tuinkamer van hun dromen. Ook is onze aangrenzende winkel in woon accessoires een goede aanvulling op de inrichting van tuinkamer, veranda of woning, of gewoon voor en leuk cadeau of klein meubelstuk. Voor iedere klant nemen wij uitgebreid de tijd en wordt goed geïnformeerd over de verschillende mogelijkheden en opties, ook krijgen onze klanten altijd direct een offerte mee naar huis zodat een klant  rustig en weloverwogen een keuze kan maken. Je koopt per slot van rekening niet elke dag een veranda of tuinkamer."

Aantrekkelijke prijzen

"Om dit jubileum samen met onze klanten te vieren bieden wij 8 weken lang van 9 mei tot 30 juni 2023 op onze toch al aantrekkelijke prijzen hoge kortingen van 200 euro op veranda’s en 500 euro op tuinkamers aan. In de gehele maand juni elke zaterdag van 12.00 tot 15.00 uur organiseren wij diverse activiteiten zoals barbecue en een drankje dus kom gezellig langs en neem een kijkje in onze showroom."

Verandapaleis BV
Antennestraat 48-52
Tel 036-5375640
Openingstijden showroom: Ma- gesloten – Di t/m/ vrij 10.00 tot 17.00 uur – zat 11.00 tot 16.00 uur
Bezoek ook onze website www.verandapaleis.nl