(Foto: aangeleverd)
(Foto: aangeleverd)

Ruben Anthony Unplugged in Casa Casla

ALMERE - De Almeerse zanger Ruben Anthony geeft op vrijdag 2 juni een akoestisch concert in Casa Casla in Almere Centrum. 

Samen met Bryan Manuel en Leroy Bergtop neemt hij zijn publiek mee op een muzikale reis, met mooie verhalen achter de liedjes van zijn albums Take It All, Blue Light Frequency en FutuRe ParAdox. 

Over het maakproces van zijn laatste album FutuRe ParAdox, geproduceerd in coronatijd, is een documentaire gemaakt. Deze gaat op 20 mei in première in het Cinecenter in Amsterdam. De Almeerse fiilmmaker Alyosha Oostdijk heeft alle sessies vastgelegd, zowel de hoogte- als de dieptepunten. Op zijn site en socials deelt Ruben Anthony wekelijks fragementen uit de documentaire. Na de première voor genodigden zal de hele documentaire ook te zien zijn op zijn website. 

'Ruben Anthony Unplugged' was aanvankelijk gepland op zaterdag 3 juni, zoals eerder gemeld in deze krant, maar vindt nu plaats op vrijdag 2 juni. Het concert start om 20.00 uur in Casa Casla aan het Weerwaterplein, tegenover het Deventerpad, in Almere Centrum. Ga voor tickets naar www.casacasla.nl.