Shrek de Musical komt ook naar Kunstlinie Almere.
Shrek de Musical komt ook naar Kunstlinie Almere.

Voorverkoop nieuw theaterseizoen Kunstlinie

ALMERE - De voorverkoop voor seizoen 2024-2025 in Kunstlinie start op donderdag 30 mei, maar voor een aantal voorstellingen zijn nu al kaarten te koop. Musicals Shrek en Malle Babbe en de voorstelling van Valentina Tóth zijn vorige week al in de verkoop gegaan.

René van Kooten kruipt in de huid van Shrek, een oger wiens vredige leven wordt verstoord wanneer Heer Farquaad alle sprookjesfiguren naar zijn moeras stuurt. Vastbesloten zijn huis terug te krijgen gaat hij op pad, vergezeld door een praatgrage Ezel en prinses Fiona. Op woensdag 30 en donderdag 31 oktober in Kunstlinie.

Met een avondvullende cabaretvoorstelling zoekt Valentina Tóth naar de grenzen van het clichématige beeld van vrouwen in onze samenleving. In Wildbloei combineert opera, kleinkunst, klassiek en cabaret. Zaterdag 2 november 2024 in Kunstlinie.

Musical Malle Babbe

De musical Malle Babbe is gebaseerd op het leven van Rob de Nijs. Door de ziekte van Parkinson is hij tot weinig in staat. Om hem op te vrolijken neemt Jet hem mee terug naar het Circus van zijn Geheugen. Vergezeld door bekende personages als Jan Klaassen de Trompetter, Zuster Ursula en Malle Babbe herbeleven ze hoogte- en dieptepunten uit zijn carrière. Op 22 en 23 januari 2025.

Preview Night

Maandagavond 27 mei is ook weer de Preview Night, met voorproefjes van het nieuwe theaterseizoen. Meer info en kaarten: Kunstlinie.nl.