Jitha van Staveren opende officieel de nieuwe Jitha’s Deli in Almere Buiten. (Foto: aangeleverd)
Jitha van Staveren opende officieel de nieuwe Jitha’s Deli in Almere Buiten. (Foto: aangeleverd)

Tweede vestiging van Jitha’s Deli

BUITEN - Eigenaar Jitha van Staveren heeft afgelopen woensdag officieel de nieuwe Jitha’s Deli geopend in Almere Buiten. Voordat het lint werd doorgeknipt, bedankte Jitha alle betrokkenen die in korte tijd deze Jitha’s Deli hebben gerealiseerd. “Dit is een belangrijke stap voor de toekomst van ons bedrijf. Een nieuwe mijlpaal en dat maakt mij persoonlijk erg trots. Deze tweede Jitha’s Deli smaakt naar meer!”

De afgelopen weken is de shop van het Shell tankstation en laadplein in Almere Buiten Oost aan De Striptekenaar 83 verbouwd naar een Jitha’s Deli. Sinds 8 april zijn de deuren geopend. Het team is er klaar voor om deze locatie na Jitha’s Deli Emmeloord tot een succes te maken.

Feestelijke opening 

In 2021 is Van Staveren uit Emmeloord gestart met het eigen horecaconcept. "En nu kunnen we met trots delen dat de tweede locatie in Almere is geopend. Het past in de visie van het bedrijf; bestemmingen creëren waar je verblijft en energie krijgt." De hele week worden de gasten in Almere Buiten ontvangen met gratis koffie en zijn er proeverijen. Zaterdag is er live muziek van Your Musiqskool uit Almere. De speciale dagelijkse aanbiedingen en de feestelijke aankleding maken de feestweek compleet.

Even genieten 

Bij Jitha’s Deli gaat het om genietmomenten. De sfeer, de Blanche Dael koffie, de scrocchiarella en een frisse Flevosap. Het zijn allemaal heerlijke producten om even van te genieten. De deli is ingericht om echt even tot rust te komen. Alleen of samen. Het is vooral een gezellig verblijf. Daarnaast is alles erop gericht om de producten ook mee te nemen. Voor onderweg of voor thuis. In Jitha’s Deli Almere zal op korte termijn ook de Pinsa aangeboden worden.