Farah en Seka uit Almere staan in de finale van Mrs Netherlands Universe. (Foto: Gerard Nuijten)
Farah en Seka uit Almere staan in de finale van Mrs Netherlands Universe. (Foto: Gerard Nuijten)

Twee Almeerse finalistes Mrs Netherlands Universe

Algemeen

ALMERE – De 29-jarige Farah en de 34-jarige Seka zijn finalist van de landelijke Mrs Netherlands Universe verkiezing. Na een traject van een half jaar staan ze op 2 juni in de grote finaleshow in Den Haag.

Mrs Netherlands Universe is een schoonheidsverkiezing voor vrouwen van 25 jaar en ouder en  voor vrouwen van 18 jaar en ouder die moeder en/of getrouwd zijn. “Dit is iet wat ik altijd al heb willen doen”, vertelt Farah. “Het motto van deze verkiezing is dat iedere vrouw, van welke leeftijd dan ook, een beauty kan zijn.”

Goed doel

Het goede doel van deze verkiezing is ‘Stop domestic violence against women’. De finalisten worden gemotiveerd om hun steentje bij te dragen door bijvoorbeeld een campagnefilmpje te maken of kleding en spullen in te zamelen voor vrouwen en kinderen in opvangtehuizen die slachtoffer zijn van huiselijk geweld.

Trainingen en fotoshoots 

Voor de finalisten staan verder verschillende trainingen en fotoshoots op het programma. Het traject wordt afgesloten met een grote finaleshow in de Haagse Operazaal. De jury kiest uiteindelijk de winnares, die zich een jaar lang Mrs Netherlands Universe mag noemen en Nederland vertegenwoordigt bij de wereldwijde Mrs Universe verkiezing.

Meer informatie: www.mrsnetherlandsuniverse.com

Uit de krant

Politiek

112

Uit

Sport

Wonen

Auto