Adverteren in Almere 

ALMERE DEZE WEEK HEEFT ALLE EXPERTISE ONDER ÉÉN DAK

Uw lokale marketing- en mediapartner

Al 18 jaar is Rodi Media Midden Nederland B.V. uitgever van de bladen Almere DEZE WEEK en Almere Zaken uw lokale marketing- en mediapartner. Van idee tot en met de uitvoering kunt u bij ons terecht. Heeft u interesse om te adverteren in Almere? Bekijk hier al onze mogelijkheden.

Wij zijn specialist in print advertenties, want adverteren in de bladen blijft ook in het digitale tijdperk een vertrouwde en effectieve manier om uw boodschap onder de aandacht te brengen.

Doeltreffend adverteren in Almere. Hoe doet u dat eigenlijk?

Dat is waar wij u bij helpen en waar we al 18 jaar succesvol in zijn. Ontdek de vele mogelijkheden binnen onze uitgeverij om uw doelgroep te bereiken. Of dat nu consumenten, ondernemers of specifieke doelgroepen zijn.

Kiest u voor een advertentie in Almere DEZE WEEK  of Almere Zaken?
Wij geen u gericht media-advies om doeltreffend te adverteren zowel in de print als via onze online kanalen als almerezaken.nl en/of almeredezeweek.nl.

Flexibele opties:                    
Wij bieden verschillende advertentieformaten en posities om aan uw specifieke behoeften te voldoen.

Professionele opmaak:          

Ons ervaren ontwerpteam staat klaar om u te helpen bij het ontwerpen van een aantrekkelijke en opvallend advertentie die uw boodschap effectief communiceert en de aandacht trekt van onze lezers.

Samen bereiken we meer!

Samen met onze media-adviseurs kunt u een campagne uitstippelen die helemaal voldoet aan uw wensen. Wat is het beste formaat voor uw advertentie? Welke frequentie is geschikt? En hoe gaat de advertentie eruit zien? Het volledige pad wordt uitgestippeld, zo heeft u een helder overzicht van de campagne. Door goed te communiceren bereik je samen meer! Kunnen we iets voor u betekenen?  Wilt u advies over het adverteren in Almere? Vul dan eenvoudig het onderstaand contactformulier in. Wilt u direct een offerte aanvragen bel dan naar: 036-5300765.

Heeft u een redactionele vraag? Stuur dan een mail naar redactie@almeredezeweek.nl.


Almere DEZE WEEK

Wekelijks huis-aan-huis in: Almere-Stad, Buiten, Haven, Hout en Poort.
Brievenbusoplage: ruim 99.000 exemplaren *

*Aantal te verspreiden exemplaren wijkt af van verspreidingsgebied door Nee/Nee stickers, afzetpunten en nieuwbouwwijken.

Tarieven op aanvraag. 

Deadline Almere DEZE WEEK

Sluiting advertenties: maandag 12.00 uur
Sluiting advertentie in redactionele omgeving: vrijdag 12.00 uur
Aanlevering compleet materiaal mits gereserveerd: maandag voor 16.00 uur
Sluiting aanlevering redactionele teksten: vrijdag 12.00 uur

Contact verkoop: (036) 530 07 65 - verkoop@almeredezeweek.nl
Contact redactie: (036) 845 00 27 - redactie@almeredezeweek.nl

Almere Zaken 

Verschijnt in een oplage van 10.000 exemplaren en heeft het hoogste business-to-business bereik van Almere. De uitgave wordt plano (niet gevouwen), geseald met adresdrager  6 x per jaar toegestuurd naar bedrijven in Almere t.a.v. de directie. Hiermee komt het magazine direct op het bureau van de beslisser te liggen. De kracht van Almere Zaken zit in de combinatie van het hoge bereik en beslissingsbevoegdheid van de lezers.

Tarieven op aanvraag.

Alle advertenties worden geplaatst volgens onze Algemene voorwaarden.Heeft u een vraag of wilt u informatie ontvangen?

Neem dan contact met ons op met behulp van dit formulier. zoals omschreven in de privacyverklaring