Dรฉ krant die Almere in beweging brengt!

Adverteren in Almere

ALMERE DEZE WEEK HEEFT ALLE EXPERTISE ONDER ร‰ร‰N DAK


Uw lokale marketing- en mediapartner 

Al ruim 16 jaar is Rodi Media Midden Nederland B.V. / Almere DEZE WEEK uw lokale marketing- en mediapartner. Van idee tot en met de uitvoering kunt u bij ons terecht. Heeft u interesse om te adverteren in Almere? Bekijk hier al onze mogelijkheden. 


Wij zijn specialist in print advertenties, want adverteren in de krant blijft ook in het digitale tijdperk een vertrouwde en effectieve manier om uw boodschap onder de aandacht te brengen.


Doeltreffend adverteren in Almere. Hoe doet u dat eigenlijk?

Dat is waar wij u bij helpen en waar we al ruim 16 jaar succesvol in zijn, adverteren in Almere. Ontdek de vele mogelijkheden binnen onze uitgeverij om uw doelgroep te bereiken. Of dat nu consumenten, ondernemers of specifieke doelgroepen zijn. 


Kiest u voor een advertentie in Almere Zaken of Almere DEZE WEEK? Wij helpen u met uw bedrijf, actie of product onder de aandacht te brengen.


Wat kunnen wij als mediapartner voor u doen?

U gericht media-advies geven om doeltreffend te adverteren, zowel in de krant als via onze online kanalen als almerezaken.nl en/of almeredezeweek.nl

Samen bereiken we meer!

Samen met onze media-adviseurs kunt u een campagne uitstippelen die helemaal voldoet aan uw wensen. Wat is het beste formaat voor uw advertentie? Welke frequentie is geschikt? En hoe gaat de advertentie eruitzien? Het volledige pad wordt uitgestippeld, zo heeft u een helder overzicht van de campagne. Door goed te communiceren bereik je samen meer! Kunnen we iets voor u betekenen?  Wilt u advies over het adverteren in Almere? Vul dan eenvoudig het onderstaand contactformulier in. Wilt u direct een offerte aanvragen bel dan naar: 036-5300765.


Heeft u een redactionele vraag? Stuur dan een mail naar redactie@almeredezeweek.nl.


Almere DEZE WEEK

Wekelijks huis-aan-huis in: Almere-Stad, Buiten, Haven, Hout en Poort.

Verspreidingsgebied: ruim 91.000 exemplaren *

*aantal te verspreiden exemplaren wijkt af van verspreidingsgebied door Nee/Nee stickers, afzetpunten en nieuwbouwwijken.


Alle advertenties worden geplaatst volgens onze Algemene voorwaarden.


Tarieven op aanvraag.


Heeft u een vraag of wilt u informatie ontvangen? 

Neem dan contact met ons op met behulp van dit formulier


Bedrijf

Voor- en achternaam

Woonplaats

E-mailadres

Telefoonnummer

Uw vraag of bericht
 .