Dรฉ krant die Almere in beweging brengt!

Vakantie 2

Vakantie 2

Hoeksteen - 5 jul, 14:00

Door Robert Mienstra We staan op een natuurcamping. Dat betekent met de wc-rol onder de arm naar de toiletten, voor frites moet je tien kilometer rijden en de stroom is zo z..

Tof

Tof

Hoeksteen - 27 jun, 10:00

Door Marcel Beijer Een paar weken geleden was ik jurylid bij de Kunstbende, in de categorie Taal. Het woord dat ik die middag het meest hoorde was โ€˜tofโ€™

Vakantie 1

Vakantie 1

Hoeksteen - 21 jun, 14:00

Door Robert Mienstra De oude camper ronkt gezellig op weg naar de camping bij Elburg. Onderin rinkelt vaag de biervoorraad

Uit de kast

Uit de kast

Hoeksteen - 7 jun, 09:50

Door Marcel Beijer Binnenkort ben ik volledig gevaccineerd en mag ik โ€“ met een vaccinatiepaspoort in mijn hand โ€“ weer naar hartenlust festivals, nachtclubs en sekswerkers be..

Corpsballen

Corpsballen

Hoeksteen - 31 mei, 14:00

Door Robert Mienstra De gemeente hoeft maar naar een boom te kijken, en de buurtbewoners starten een petitie tegen het vermeende kappen. Noem het woord โ€˜Floriadeโ€™ en social m..

Songfestival

Songfestival

Hoeksteen - 23 mei, 17:00

Door Marcel Beijer 1967: een lief meisje op blote voeten1969: laaaai la la laaaai lala lailala, lailala1970: weer een lief meisje. All kinds of everything1972: Vicky Leandro..

010

010

Hoeksteen - 17 mei, 14:00

Door Robert Mienstra Deze week is het Eurovisie-songfestival. Ook nu ga ik niet kijken

Sprookjes

Sprookjes

Hoeksteen - 10 mei, 09:00

Door Marcel Beijer Kranten in Amerika vinden dat Disney moet stoppen met een attractie waarin de prins Sneeuwwitje tot leven kust. De prinses had immers geen toestemming daa..

Esplanade

Esplanade

Hoeksteen - 3 mei, 13:00

Door Robert Mienstra Een Esplanade is een open ruimte aan de rand van een fort die er voor zorgt dat de kogels vanuit dat fort vrijelijk de vijand kunnen bereiken. Dat fort i..

Super League

Super League

Hoeksteen - 25 apr, 13:00

Door Marcel Beijer Het idee van de machtigste voetbalclubs om een SuperLeague te starten hield de voetbalwereld afgelopen week in de greep. De twaalf steenrijke clubs wilden..

 

Uit de krant