Almere Zaken

Hoogste B2B bereik van Almere
Almere Zaken heeft het hoogste business-to-business bereik van Almere. Het zakenmagazine verschijnt zes keer per jaar en wordt per post, geseald,  t.a.v. de directie in Almere gestuurd. Het magazine komt direct op het bureau van de beslisser te liggen. De kracht van Almere Zaken als medium zit in de combinatie van het hoge bereik en de beslissingsbevoegdheid van de lezer.

Goede raad en ondersteuning
Méér opdrachten, méér omzet, méér groei. Het ultieme doel van iedere ondernemer. Om dat te bereiken moet er hard worden gewerkt en slimme keuzes worden gemaakt. Nieuws- en informatiemagazine Almere Zaken biedt -op papier en online- goede raad en ondersteuning. Almere Zaken is kwalitatief hoogstaand, journalistiek onafhankelijk en inspireert ondernemers door aandacht te besteden aan ontwikkelingen, de mening van andere ondernemers en met informatie over nieuwe wetten en regels. Almere zaken onderscheidt zich van andere periodieken in de business-to-businessmarkt, met betrouwbare informatie en altijd met één doel: de ondernemer verder te helpen met het bereiken van die doelstellingen.

Oplage: 
10.000 exemplaren

Uw drukwerk met Almere Zaken verspreiden
Het is mogelijk om Almere Zaken te voorzien van uw drukwerk. Dat kan met de complete oplage al v.a. € 995,-.
Dit tarief is van toepassing op een maximaal formaat A4 (eventueel teruggevouwen naar A5) met een max. gewicht van 20 gram. Afwijkend formaat/gewicht op aanvraag.

Drukwerkservice
Wij kunnen uw drukwerk ook verzorgen (opmaken, drukken, verspreiden).
Wilt u meer weten ? Neem dan contact met ons op.
T: 036-8200240 E: info@almerezaken.nl

Afbeelding

Afbeelding