Dé krant die Almere in beweging brengt!

Almere Zaken 

 

Hoogste B2B bereik van Almere

Almere Zaken heeft het hoogste business-to-businessbereik van Almere. Het zakenmagazine wordt per post t.a.v. de directie in Almere gestuurd. Het magazine komt direct op het bureau van de beslisser te liggen. De kracht van Almere Zaken als medium zit in de combinatie van het hoge bereik en de beslissingsbevoegdheid van de lezer.

 

Goede raad en ondersteuning

Méér opdrachten, méér omzet, méér groei. Het ultieme doel van iedere ondernemer. Om dat te bereiken moet er hard worden gewerkt en slimme keuzes worden gemaakt. Nieuws- en informatiemagazine Almere Zaken biedt -op papier en online- goede raad en ondersteuning. Almere Zaken is kwalitatief hoogstaand, journalistiek onafhankelijk en inspireert ondernemers door aandacht te besteden aan ontwikkelingen, de mening van andere ondernemers en met informatie over nieuwe wetten en regels. Almere zaken onderscheidt zich van andere periodieken in de business-to-businessmarkt, met betrouwbare informatie en altijd met één doel: de ondernemer verder te helpen met het bereiken van die doelstellingen.

 

Oplage

Het magazine wordt plano (niet gevouwen), geseald met adresdrager, 6 maal per jaar, toegestuurd naar bedrijven in Almere.

 

Doorplaatsmogelijkheden

In  â€˜t Gooi Zaken verschijnt het businessmagazine Gooi Zaken met ene oplage van 8.000. Uw advertentie of flyer kunt u doorplaatsen of mee verspreiden. Voor een offerte of meer informatie: T: 036-8200240 E: info@almerezaken.nl


Uw drukwerk met Almere Zaken verspreiden

Het is mogelijk om Almere Zaken te voorzien van uw drukwerk. Dat kan met de complet oplage al v.a. € 1.195,-

Bovenstaand tarief is van toepassing op ene maximaal formaat A4 (eventueel teruggevouwen naar A5) met een max. gewicht van 20 gram. Afwijkend formaat/gewicht op aanvraag.

 

Drukwerkservice 

Wij kunnen uw drukwerk ook verzorgen (opmaken, drukken, verspreiden). 

Wil je meer weten of? Neem dan contact met ons op.
T: 036-8200240 E: info@almerezaken.nl


naar de website van ALMERE ZAKEN


Afbeelding

Afbeelding