(Foto: aangeleverd)
(Foto: aangeleverd)

Vrouw mishandeld op Koningsdag op Schipperplein

112

STAD CENTRUM – Naar nu blijkt heeft op Koningsdag, zaterdag 27 april, een zware mishandeling plaatsgevonden op het Schipperplein in Stad. De politie zoekt getuigen en camerabeelden.

De mishandeling vond plaats tegen het einde van de middag. Om 17.50 uur kwam de melding bij de politie binnen. Het begon met een opstootje tussen twee groepen jongeren en mondde uit in een zware mishandeling. Hierbij is het slachtoffer op haar hoofd geslagen, vermoedelijk met een boksbeugel. De politie doet onderzoek naar het incident en zoekt getuigen en camerabeelden. De politie is op zoek naar een minderjarige verdachte, circa 1.65 lang, met een licht getinte huidskleur. Hij droeg een grijs trainingspak van het merk Nike.

Iets gezien?

Wie die avond iets gezien heeft in de buurt van het Schipperplein of camerabeelden ter beschikking kan stellen wordt verzocht contact op te nemen met de politie via 0900-8844 of dit tipformulier. Hier kunnen ook camerabeelden worden geüpload. Liever anoniem? Dat kan via 0800-7000 of online.

Uit de krant

Politiek

112

Uit

Sport

Wonen

Auto