Anouk Hilgersom van DeKinderkliniek, Ger Bakker en Paul Offerman van Rotaryclub Almere Weerwater
Anouk Hilgersom van DeKinderkliniek, Ger Bakker en Paul Offerman van Rotaryclub Almere Weerwater

Eerste Almere Land Art Rally voor DeKinderkliniek groot succes

Auto

ALMERE - De eerste Almere Land Art Rally die zaterdag werd gehouden door Rotaryclub Almere Weerwater werd een groot succes. Het leverde de DeKinderkliniek een bedrag van 2025 euro op.

Voor 150 euro per equipe kregen de deelnemers een superleuke dag aangeboden en hielpen zij meteen het goede doel te ondersteunen. De dag bestond een gezellig ontvangst met koffie en koek in restaurant Buitengewoon Lekker bij de Kemphaan, een puzzelrit langs Land Art objecten De Riff en het Observatorium, een lunch bij het MEC in Dronten en na afloop een gezellige borrel. Aan het eind van de dag kreeg Anouk Hilgersom, directeur van DeKinderkliniek, een cheque van  2025 overhandigd van Rotary organisatoren Ger Bakker en Paul Offerman.

Magische koffer

De opbrengst van deze rally zal door DeKinderkliniek worden gebruikt om hun ‘magische koffer’ in de wachtkamer, ooit beschikbaar gesteld door de CliniClowns, nieuw leven in te blazen. De kinderen die voor verschillende (soms zware) behandelingen komen, kunnen met de koffer even hun aandacht verleggen naar leuke dingen. Zo zitten de lades vol met verrassingen, kan er piano gespeeld worden en kunnen de kinderen verschillende spelletjes spelen op het touchscreen. De koffer geeft kinderen even een moment van ontspanning en afleiding.
De deelnemers waren ondanks het slechte weer na afloop zeer tevreden over de opzet en organisatie. Zij vroegen de Rotary direct om volgend jaar weer een Land Art Rally te organiseren.



Uit de krant

Politiek

112

Uit

Sport

Wonen

Auto