De duizendste woning was versierd met een strik. (Foto: aangeleverd)
De duizendste woning was versierd met een strik. (Foto: aangeleverd)

Duizendste woning in Nobelhorst opgeleverd

Wonen

NOBELHORST – Woensdag werd in het stadsdeel Nobelhorst de duizendste woning opgeleverd. Het betreffende pand was versierd met een grote strik. 

De gemeente presenteert Nobelhorst graag als een dorp. Het stadsdeel heeft  buurtschappen en buurtkavels. Wethouder Jesse Luijendijk noemt het ‘een van de parels van onze nieuwbouwwijken’.  “Een wijk die mensen kansen en ruimte biedt voor initiatieven, met gelegenheid om hun talenten te ontplooien. Waar ondernemen, waardigheid, verbondenheid en solidariteit centraal staan. Zo is het bij het ontstaan in 2010 verwoord en zo geldt het tegenwoordig nog steeds.”

Onthulling

Luijendijk en Tine-Loes Hemmes, directeur Vastgoedontwikkeling bij Dura Vemeer onthulden de met een strik versierde woning op feestelijke wijze. “Met het hele team en alle partners hebben we ons ingezet een omgeving te ontwikkelen en bouwen, waar mensen makkelijk kunnen verbinden met wat ze nodig hebben en zich goed te voelen”, aldus Hemmes. “We blikken terug op een bijzonder traject de afgelopen jaren en kijken uit naar de volgende fase.

De komende fases

Die toekomst wordt zichtbaar met het Marktdorp dat in aanbouw is en de nieuwste dorpskern vormt. De wijk Aan het Bos is bijna volledig opgeleverd en de volgende fases De Eilanden en Dorpshart starten binnenkort met bouw en verkoop.

Uit de krant

Politiek

112

Uit

Sport

Wonen

Auto