Afbeelding

E-boeken van Mario Withoud gratis te downloaden

Boekentips

ALMERE - De Almeerse schrijver en dichter Mario Withoud presenteerde onlangs in Casa Casla zijn nieuwe uitgave van ‘Van Schokland gekomen’ en zijn splinternieuwe e-book ‘Echt niet echt’.

Van Schokland gekomen is een roman die gebaseerd is op historische gebeurtenissen. Het is het ook het verhaal van Flevoland en haar gemeentes in de vorm van een familiekroniek die start in 1825 en doorloopt tot maart 2018. Van dit boek is een herziene en uitgebreide versie verschenen als e-book bij Uitgeverij Keytree.

Het ook bij Keytree uitgebrachte ‘Echt niet echt’ is een toegankelijk en humoristisch e-book, afwisselend opgemaakt met tientallen foto’s, illustraties en ander beeldend werk van verschillende kunstenaars. Geen pagina ziet er hetzelfde uit. Met onder meer verhalen over de al tweeduizend jaar durende vete tussen Almere en Woensel, tegenwoordig onderdeel van Eindhoven. Allemaal echt niet echt. Het boek is gericht op een breed publiek. De een zal genieten van de humor, de ander van de fantasie, weer een ander waardeert de creativiteit die spreekt uit de teksten en de afbeeldingen en de combinatie daarvan. Het is puur vermakelijk en verstrooiend. 

Mede dankzij een bijdrage van provincie Flevoland zijn beide e-boeken zijn gratis te downloaden via www.mariowithoud.nl

Uit de krant

Politiek

112

Uit

Sport

Wonen

Auto