Afbeelding
Almere DEZE WEEK

A. Jernberg Tegels & Natuursteen verhuisd naar Markerkant

Algemeen

MARKERKANT – A. Jernberg Tegels & Natuursteen, al 27 jaar bekend als tegelspecialist in Almere, is met de showroom verhuisd naar de Markerkant 10-136A.


De in heel Flevoland bekende tegelspeciaalzaak heeft een enorm assortiment wand- en vloertegels in alle soorten en maten en voor elk budget. Op de nieuwe locatie is dat niet anders. “En nog altijd met de goede service en kwaliteit waar Jernberg al bijna 27 jaar bekend mee is”, zegt eigenaar Jerry Jernberg. “En we leveren niet alleen tegels, we kunnen ook zorgen voor vloerverwarming en het leggen ervan. Voor de vloerverwarming werken we al jaren samen met Janssen & Krop Vloerverwarming, de tegels leggen doen we zelf. Dus we verzorgen het totaalpakket: tegels, vloerverwarming en leggen. En alles zonder aanbetaling en natuurlijk onder garantie.”
Wat nu helemaal ‘in’ is, zijn de tegels met ‘houtlook’. Een tegel, met het uiterlijk van hout. “Ook daarin kan ik wel zeggen dat we de grootste collectie van Flevoland hebben. Kom gerust eens langs om het te bekijken!”
Vanwege de verhuizing heeft A. Jernberg Tegels & Natuursteen een mooie openingsaanbieding. Kijk daarvoor in de advertentie in deze krant. Meer informatie: 036-5341892, 06-54637545 of kijk op www.ajernberg-tegels.nl.

Afbeelding
Afbeelding

Uit de krant

Politiek

112

Uit

Sport

Wonen

Auto