Afbeelding
Almere DEZE WEEK

Alfen Almeerse Onderneming van het Jaar

Algemeen

DE VAART – Het bedrijf Alfen is de winnaar geworden van de titel ‘Almeerse Onderneming van het Jaar 2011’. Tijdens de nieuwjaarsreceptie van de gemeente Almere en de VBA werd de prijswinnaar bekend gemaakt voor de hoogste onderscheiding voor het Almeerse bedrijfsleven.


Alfen is met ruim 140 medewerkers fabrikant en leverancier van onder andere transformatorstations en middenspanning-systemen. Daarnaast is Alfen uitgegroeid tot één van de belangrijkste fabrikanten van laadpunten voor elektrische voertuigen in Nederland.
De heer J. van Zundert, commercieel directeur van Alfen, ontving de prijs uit handen van de wethouder Economische Ontwikkeling van Almere, Ben Scholten en Vereniging Bedrijfskring Almere-voorzitter, Bert Gijsberts.
Alfen werd gekenmerkt als een mooi solide bedrijf dat continue innoveert en veel belang hecht aan scholing en kwaliteit van haar medewerkers.
Alfen ontving een plaquette en een cheque van 5.000 euro te besteden aan een maatschappelijk doel in Almere. Daarnaast zal Alfen ook meedingen naar de Flevopenning-award.
De heer van Zundert was zichtbaar trots op de onderscheiding en gaf in zijn dankwoord aan dat Alfen de gemeente Almere een elektrische laadpaal schenkt op locatie naar keuze.

Afbeelding
Woning Oldewierde gesloten na vondst drugs en wapens Algemeen 20 uur geleden
Centrum Haven. (Archieffoto: Rien Moolhuizen)
Miljoenen van Rijk voor verduurzaming huizen en een veiliger centrum Haven Algemeen 15 mei, 14:16
Koning Willem-Alexander. (Archieffoto: Paul Tolenaar)
Koning opent nieuwe locatie technologiebedrijf Aalberts in Almere Algemeen 15 mei, 13:51

Uit de krant

Politiek

112

Uit

Sport

Wonen

Auto