Dyon van Wijlick en Kirsten de Wit in actie voor FIT Almere. (Foto: Geert Berghuis)
Dyon van Wijlick en Kirsten de Wit in actie voor FIT Almere. (Foto: Geert Berghuis)

Ongelukkig verlies FIT Almere tegen Duinwijck

Sport


PARKWIJK - De badmintonners van FIT Almere heeft in de thuiswedstrijd tegen regerend kampioen Duinwijck niet kunnen winnen. Het werd 3-5.

Het was de eerste wedstrijd in het nieuwe jaar. Ondanks een stunt van Noah Haase tegen oud Almere-speler en Olympiër Aram Mahmoud maakten de Haarlemmers het verschil in de dubbels. Die gingen verloren voor de Almeerders, ondanks dat er zeker kansen lagen op overwinningen.
De Almeerders zijn nog altijd goed op koers voor een finaleplek voor de landstitel. Er resteren nog drie wedstrijden in de competitie. Daarbij plaatst de nummer 1 in de eindstand zich rechtstreeks voor de finale en strijden de nummers 2 en 3 in de play-offs voor de andere finaleplek.

Tweede plaats

FIT Almere staat momenteel op de tweede plaats met vijf punten achterstand op het Haagse DKC en vier punten voorsprong op Duinwijck en BC Drop Shot.
Volgende week wacht de uitwedstrijd tegen BC Amersfoort, die zaterdagavond 13 januari om 19:00 uur wordt gespeeld in Sporthal Juliana van Stolberg in Amersfoort. De thuiswedstrijd eindigde in een 8-0 overwinning voor Almere.
Het hele verslag is te lezen op de website van BV Almere.

Uit de krant

Politiek

112

Uit

Sport

Wonen

Auto