Dé krant die Almere in beweging brengt!

ABCDE Playgroup Open Dag & Benefietactie
ABCDE Playgroup Open Dag & Benefietactie

ABCDE Playgroup Open Dag & Benefietactie

zaterdag 2 juli 2022 12:00 t/m 16:00

De ABCDE Playgroup organiseert op zaterdag 2 juli 2022 can 12.00 tot 16.00 uur een Open Dag en Benefietactie in Buurtcentrum Parkwijk aan de Haagbeukweg 42. 

Sinds 2004 bestaat ABCDE als een nonn-profit organisatie in Almere met als missie om een veilige plek voor Engels en Nederlands-talige ouders en hun kinderen van 0-4 jaar te creëren. Binnen deze veiligheid stimuleren wij sociale contacten tussen alle participanten. 

Tijdens de Open Dag zijn er knutselactiviteiten voor kinderen en ouders, een rommelmarkt van speelgoed en kleding, verkoop van zelfgebakken lekkernijen, een springkussen en Raffle prizes (loterij). Voor deze open dag willen wij graag zoveel mogelijk jonge families uit Almere en omgeving met kinderen 0-10 jaar uitnodigen. Wij organiseren deze Open Dag om financiën bij elkaar te krijgen om in de toekomst leuke activiteiten te kunnen blijven doen voor de Playgroup, om o.a. inkoop te kunnen blijven doen voor knutsel materialen en speelgoed voor de kinderen.

Locatie

  • Buurtcentrum Parkwijk

    Haagbeukweg 42
    1326cp Almere