Dé krant die Almere in beweging brengt!

Your Musiq Live bij Omroep ALmere

zaterdag 2 juli 10:00 - 11:00

Vanaf januari 2022 slaan Omroep Almere & Muziekschool Your Musiqskool de handen ineen om jong muzikaal talent van met name Almeerse bodem een podium te geven en daarnaast muziekeducatie in de spotlights te zetten?. Samen met programmamakers Johan van Kesteren en Bjork Lommerse brengt YMS oprichter Julia Olthoff tijdens het programma Wakker Worden Met vanaf zaterdag 8 januari, het maandelijks item Your Musiq Live, met live muziek van jong almeerstalenten vanuit de muziekschool en daarbuiten interviews en hot topics over alles wat met muziek(educatie) te maken heeft.?? Kijk en ??Luister 1e Uitzending za 8 januari tussen 10.00 -11.00 bij Wakker Worden Met Daarna elke 1e zaterdag van de maand.

Locatie