Dé krant die Almere in beweging brengt!

Zomer in Haven met springkussens, watersporten, live muziek, de botterrdagen, brocante- en hippiemarkt.
Zomer in Haven met springkussens, watersporten, live muziek, de botterrdagen, brocante- en hippiemarkt. PUBLIZIDAD

Zomer in Haven

donderdag 18 augustus 2022 9:00 t/m zondag 4 september 23:00

Van 18 t/m 28 augustus en van 2 t/m 4 september kan er in Almere Haven genoten worden van een bijzondere zomerprogrammering in en rond de havenkom. Er zijn straatoptredens, shantykoren, verschillende podia waar muzikale acts hun kunsten ten gehore brengen, klassieke concerten in de Goede Rede Kerk, braderieën en openluchtfilms. Ook de brocantemarkt komt weer terug, aangevuld met de grootste hippiemarkt van Nederland. In het water zelf kan worden gesupt, gekanood en gesurft en maken de botters weer hun opwachting om het tegen elkaar op te nemen in de traditionele botterrace. Voor de kleinste bezoekertjes zijn er meerdere springkussens en verschillende leuke knutsel– en kookworkshops.

Locatie

  • Zomer in Haven

    Markt 43
    1354ap Almere