Dé krant die Almere in beweging brengt!

Afbeelding
Ministry of Repentance and Holiness Kenya

Indrukwekkende Genezingsdienst

zondag 26 maart 2023 10:00 tot 17:00

Beste en geliefde mensen, gezond en ziek,

U bent ieder van harte welkom op zondag 26 maart 2023 om gezamenlijk een uitzonderlijke wereldwijde Genezingsdienst te volgen. Wij nemen deel via een groot beeldscherm in de benedenzaal in het buurtcentrum Parkwijk. Vanaf 09.30 uur bent u van harte welkom!

In deze kerkgemeente vindt nu ca. 15 jaar lang veel genezing plaats. Dit heeft alles te maken met de tijd waarin wij leven, volgens de Bijbel. Er is een tijd voorspeld waarin naast de toenemende rampen een grotere golf van genezing zou voorkomen dan in de tijd van de Heere Jezus op aarde.


Ook zieken die online deze diensten volgen kunnen een genezing ontvangen. Dit gebeurt nu jarenlang, met artsen die de genezingen bevestigen. Natuurlijk is het God die bepaalt wie Hij wanneer geneest. Kom zoals u bent, uit geloof, ter kennismaking met het geloof, uit nieuwsgierigheid...enz.

Meer over deze Bijbelse opwekking vindt u op www.repentnetherlands.nl
Wilt u eerst meer weten of overleg/gebed in verband met uw ziekte,
weet u altijd welkom om ons te bellen of een Whatsapp te sturen 06-26973098.


Met hartegroet en God’s zegen,

Voorganger Julia Falger


Locatie