Dé krant die Almere in beweging brengt!

Afbeelding
repaircafe internationaal

repaircafe almere

vrijdag 31 maart 2023 9:30 tot 12:00

Het Repair Café Almere promoot het repareren als alternatief voor weggooien. Het wil reparatiekennis behouden en versterken.

Initiatiefnemers organiseren samen met (De Schoor) elke maand op 10 verschillende locaties een Repair Café. Inwoners van Almere kunnen hier naartoe komen met hun kapotte spullen en kleding om die ter plaatse, samen met de aanwezige reparateurs, weer in orde te maken. De onderdelen die gebruikt worden voor de reparatie moeten uiteraard betaald worden. Wat de inspanning van de vrijwilligers u waard is bepaald u zelf door een bijdrage in de fooienpot. De fooienpot wordt gebruikt voor aanschaf en vervanging van gereedschappen en dergelijke.

Wat kunt u ter reparatie aanbieden bij de Repair Cafés?

De meeste apparaten die u zelf naar het Repair Café kan vervoeren kunnen ter reparatie aangeboden worden. Onze monteurs zijn goed in hardware problemen van computers. Voor software problemen kunt u terecht bij de computerhelpdesk Almere. Daarnaast doet het Repair Café ook aan textielherstel, denk aan een klein scheurtje in uw kleding of een knoop die er bijna afvalt.

In Kruidenwijk en in buurtlokaal de Bosgouw kunt u ook terecht voor het repareren van klokken. 

Kijk voor meer info op; www.repaircafe-almere.nl https://www.facebook.com/RepairCafeAlmere/ 

Locatie