Dé krant die Almere in beweging brengt!

Afbeelding
Chantal

Vintagemarkt Afdankertjes

zondag 2 april 2023 11:00 tot 17:00

‘Vintagemarkt Afdankertjes’ P A A S editie zondag 2 april 2023 

‘Vintagemarkt Afdankertjes’ heeft groeistuipen. De laatste editie bracht maar liefst 531 mensen publiek op de been. De deelnemers en organisatie waren daar natuurlijk heel blij mee. De hele dag liep het goed door. Een goede reden om in de P A A S editie weer flink uit te pakken.

Iedereen 500-ste bezoeker krijgt een cadeaupakket met allerlei leuke artikelen. Aangeboden door het 12-jarig bestaande Second Heaven.

Voor de kinderen is er een leuke paaspuzzle waarbij zij als een zoevende paashaas de letters en cijfers bij de verschillende stands moeten verzamelen en daar een leuke zin van gaan maken. Iedere deelnemer krijgt een klein presentje en de winnaar krijgt aan het eind van de dag de uitslag en de prijs uitgereikt.  

Ook is er een knutselhoek waar de kinderen met de beroemde overgebleven sok uit de wasmachine, de sneue eenling, een little sock bunny kunnen maken. 

Voor de volwassen vanaf een uur of 14 een lekkere kekke GRATIS disco Bingow Show, met GRATIS leuke prijsjes.

Tijdens de P A A S editie gaan we met een vraag en aanbod register werken. Dat is een sjiek woord voor een lijstje waarop je als bezoekers je koopwensen kunt zetten. Iedereen loopt weleens rond met een heel specifieke behoefte waar de (kringloop)winkels geen antwoord op hebben. Deze vragen kun je vanaf heden op het bord zetten. De deelnemers die verkopen kunnen de volgende editie daar hun assortiment op aanpassen. LET OP we houden het gezellig en dus geen koopverplichting. Het vraag en aanbod register komt ook op onze social mediakanalen.

Deelnemer aan het woord:

In de circulaire economie wordt afval tot grondstof gepromoveerd, grondstof voor een ander of nieuw product. Op de ‘Vintagemarkt Afdankertjes’ laten standhouders zien hoe ze hier mee omgaan. Al meer dan 45 jaar geleden kwam ik, Luuk, erachter dat het weg doen van spullen al snel als afval wordt aangemerkt. Dit ‘afval’ kan, zelfs onbewerkt, voor anderen nog waardevol zijn. Nog voor dat het begrip kringloop gangbaar werd, besloot ik in mijn vrije tijd AFGEDANKTE spullen opnieuw in OMLOOP te brengen. Om die reden sta ik graag met de naam “Boekomloop” als vaste partner op de “Vintagemarkt Afdankertjes’.

En dan al die andere redenen om deel te nemen aan ‘Vintagemarkt Afdankertje’ of om de gezelligste markt van Almere te bezoeken. 

?            Enige vintagemarkt van Almere 

?            Indoor 

?            Gevarieerd aanbod; boeken, vinyl, cassettebandjes, goede kleding, kinderspeelgoed, 

?            Horeca

?            Toiletten

?            Rolstoelvriendelijk 

En de allergrootste verrassing verklappen wij op het moment suprême, kom dus gezellig langs om alles te beleven.

Wil je deelnemen? Stuur een mailtje naar chantal@vanderwal-projectmanagement.nl

Locatie