Dé krant die Almere in beweging brengt!

Afbeelding
foto LVGO Gemeenschappelijke Wonen Dag

Opruimen terrein en informatie WoonCoöperatie De BinnenHaven

zaterdag 20 mei 2023 11:00 tot 15:00

Wooncoöperatie De BinnenHaven is opgenomen bij de evenementen van de LVGO Gemeenschappelijk Wonen Dag op zaterdag 20 mei. Dit gaat niet alleen om 50+ activiteiten, we kunnen ook informatie geven aan nieuwe leden die langs komen. Meer informatie op https://www.lvgo.nl/deelnemers-gemeenschappelijkwonendag/ 

Wij gaan deze dag combineren met schoonmaken en zonnebloemen planten. De bedoeling is vanaf 11.00 uur eerst samen koffie te drinken met wat lekkers. We hebben nog hulp nodig bij het opzetten van twee combi biertafelbanken en de opvouwbare tent! De activiteitencommissie neemt alle benodigde spullen mee.

Het schoonmaken wordt samengedaan met de mensen van de speeltuin De SpeelHaven.


Locatie