Dé krant die Almere in beweging brengt!

Stop Plastic Waste Event
Stop Plastic Waste Event Foto: Brian Yurasit/Stop Plastic Waste Event

Stop Plastic Waste Event

woensdag 31 mei 2023 20:00 tot 22:00

Hoe komen we tot een drastische reductie van plastic? Dat staat centraal tijdens de derde editie van het Stop Plastic Waste Event. Dit event wordt georganiseerd door de drie Rotaryclubs in Almere in samenwerking met De Nieuwe Bibliotheek. Tijdens deze avond is wethouder Maaike Veeningen als eregast aanwezig en reikt zij de Stop Plastic Speld uit aan een organisatie die actief werkt aan de reductie en eliminatie van plasticgebruik in de regio. De avond belooft inspirerend te worden met inzichten, debat en korte films.

Het Stop Plastic Waste initiatief heeft als doel om bedrijven en inwoners te inspireren en aan te moedigen om na te denken over plasticreductie in hun bedrijfsvoering of op een andere manier. Mis deze kans niet om geïnspireerd te worden en samen te werken aan een duurzame toekomst

De avond wordt afgesloten met een informele borrel, waarbij er nog ruimte is om na te praten en contacten te leggen. De toegangsprijs is inclusief de drankjes tijdens de borrel.

Adres:

De Nieuwe Bibliotheek Almere Stad

Stadhuisplein 101 1315 XC, Almere

Locatie