Dé krant die Almere in beweging brengt!

De twaalfde editie van de Almere City Run is op 18 juni (Archieffoto: Fred Rotgans)
De twaalfde editie van de Almere City Run is op 18 juni (Archieffoto: Fred Rotgans) Fred Rotgans

Yanmar Almere City Run

zondag 18 juni 2023 11:00

ALMERE - De twaalfde editie van de Yanmar Almere City Run wordt zondag 18 juni georganiseerd op de Esplanade in Almere. Deelnemers kunnen zich samen met familie en vrienden inschrijven voor deze run rond het Weerwater. 

De Almere City Run is een combinatie van lopen door de natuur rond het Weerwater en is inmiddels traditie geworden in Almere waarbij kandidaten mee kunnen doen met verschillende afstanden voor jong en oud. Er zijn kortere routes voor de jonge deelnemers van 800 meter en 2 kilometer. En ook zijn er routes voor oudere deelnemers van 6,4 kilometer, 10 kilometer en ook 15 kilometer.
Op de website almerecityrun.nl kunnen geïnteresseerden zich inschrijven voor een kleine bijdrage waarvan het geld naar de stichting opkikker gaat. Dit is een stichting die dagen organiseert voor gezinnen met een ziek kind. Er kan ook los worden gedoneerd via de website.

Locatie