Dé krant die Almere in beweging brengt!

Presentatrice Jennifer Muntslag
Presentatrice Jennifer Muntslag Richard Terborg

Glasbak Got Talent

zaterdag 3 juni 2023 20:00 tot 22:00

Theater De Glasbak presenteert met trots “Glasbak Got Talent”, een avond vol inspirerende optredens. Dit open podium biedt een platform voor een verscheidenheid aan getalenteerde artiesten die hun kunsten willen tonen. Diverse zang-, muziek-, dans- en dichttalenten zullen om beurten optreden in een twee uren durend programma. Een avond vol vermaak en artistieke expressie!

Het initiatief voor het open podium komt voort uit de wens van het publiek. Tijdens een succesvolle Theatrale bijeenkomst afgelopen januari lieten zij weten graag weer eens een open podium in het theater te willen zien. 

Jennifer Muntslag, ook bekend als JNM the Naked MC, is een bekende en enthousiaste presentatrice en performer en zal alle acts in de ‘Spotlight’ zetten deze avond. Haar moderatie klussen variëren van talkshows bij Pakhuis de Zwijger, Kunstbende, Amsterdam Roots Festival tot aan clubavonden in de Paradiso, Melkweg en vele clubs/festivals in binnen- en buitenland. 

De kosten van de tickets zijn bewust laag gehouden zodat iedereen kan genieten van een gezellig avondje uit. Wees welkom op zaterdag 3 juni 2023 van 20:00 tot 22:00 uur. Kaartjes kunnen online worden gekocht via Eventbrite. Vragen? Bel De Glasbak op 036-5464895. 

Wees er snel bij, want vol = vol! 

Locatie