Dé krant die Almere in beweging brengt!

Afbeelding
StrandLAB

TESTZONE Land X Kunst

zondag 4 juni 2023 12:00 tot 19:00

TESTZONE Land X Kunst
Treed binnen in de TESTZONE! Een proefpodium voor nieuwe makers om te experimenteren met land en kunst op het Almeerderstrand. Op 4 juni nodigt StrandLAB je uit om samen de verbindingen en grenzen tussen land en kunst te verkennen in de TESTZONE. Ben jij klaar om op ontdekking te gaan en je te laten inspireren?

Programma
12.15-13.15 uur & 15.30-16.30 uur | Proef en ervaar hoe de bloei van het Almeerderstrand is ontstaan tijdens ‘Bloeit’, de laatste maar niet de minste presentatie van Lotte Ooms en chef-kok Paul Jonker.

12.30-16.00 uur | Doorlopend kinderprogramma vanaf 6 jaar: speel en bouw mee met de Speelwildernis in de TESTZONE. Samen maken we een gigaduinpan en creëren we een eigen plek voor kinderen waar een fantasiewereld gebouwd mag worden.

13.15-13.35 uur & 15.15-15.35 uur & 19.00-19.20 uur | Ervaar ‘Rocky’, een sculpturale performance installatie op het Almeerderstrand van maker Liza Houben in samenwerking met choreograaf en producent Niek Vanoosterweyck, geïnspireerd op de balts en paaigronden. Wil jij erbij zijn? 

14.00-15.00 uur | Kruip in de huid van een otter! Theun Karelse duikt letterlijk in het leven van dit Almeerse gidsdier en test voor de eerste keer zijn otterstaart, snorharen en zwemvliezen in het IJmeer.

16.45-18.45 uur | Denk mee over het programma van StrandLAB! Onder leiding van moderator Tijn de Jong gaan we tijdens een dinerbijeenkomst met elkaar in gesprek over de programmering van 2024. Denk jij mee?

Praktische informatie
Wanneer: zondag 4 juni vanaf 12.00 uur.
Waar: Atelier StrandLAB, IJmeerdijk 1B in Almere.
Wil jij erbij zijn? Reserveer dan een ticket via onze website: strand-almere.nl. 

Locatie