Dé krant die Almere in beweging brengt!

Afbeelding
Cultuurhuis Almere Buiten

LATINELLA

zaterdag 30 maart 2024 19:30 tot 22:00

Latinella combineert synthesizers met traditionele Latin grooves in de mooiste popklassiekers tot een verrassende interculturele ervaring. De nummers zijn zowel bekend als verrassend. De muziek is lekker dansbaar, terwijl ook de geoefende luisteraar op zijn wenken wordt bediend.

Latinella is ontstaan doordat pianist/componist/arrangeur Jeroen van Helsdingen het idee kreeg om grote pophits te vertalen naar Latin ritmes. De stukken worden met zorg gekozen, waarbij naast herkenbaarheid ook het verrassingselement niet uit het oog wordt verloren. Door de Latin grooves te combineren met synthesizers ontstaat een hele nieuwe sound, met als ‘cherry on the cake’ het zwarte soul geluid van blanke zangeres K-Bee.

In september en oktober 2023 trapten zij af op diverse kleinere podia en theaters, waar ze door een zeer enthousiast publiek werden ontvangen. Het concept slaat aan bij zowel oud als jong publiek, dat het repertoire enthousiast staat mee te zingen en te dansen. De muzikanten hebben stuk voor stuk grote speelervaring en hebben hun sporen verdiend in het vak. Hun enthousiasme en speelplezier onderling maakt deze groep uitermate overtuigend in hun live performance op het podium.


ADRES

Cultuurhuis Almere Buiten locatie II -

ingang naast de bibliotheek (Erfgoedhuis), 

3e etage1334 KA Almere

DATUM EN TIJD

Zaterdag 30 maart 2024

19.30 uur inloop

20.00 uur start concert (met pauze)

KOSTEN

€ 12.50– online

Beperkt aantal tickets aan de deur verkrijgbaar.

WEBSITE

www.cultuurhuisalmerebuiten.nl/agenda

Locatie